Loading...

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Vitet e fundit pas zhvillimeve ne gjenetike shume semundje gjenetike jane te mundura te djagnositkohen ne periudhen pas shtatzanise, para shtatzanise dhe ne periudhen para dhurimit te organeve. Per te implementuar te gjitha zhvillimet ne Shqiperi, ne 2014 eshte formuar “ Pentagene Genetic Diagnostics”. Kompania Pentagene eshte laboratori i pare i vetem ne Shqiperi. Te gjitha testet gjenetike qe behen ne laboratorin tone ne Tirane kryhen sipas standarteve nderkombetare.

Kontakto nje Specialist

Kompania

Panorama Test Albania