Loading...

Rreth Pentagene Genetics

për rezultatet më të mira të testit

Vitet e fundit pas zhvillimeve ne gjenetike shume semundje gjenetike jane te mundura te djagnositkohen ne periudhen pas shtatzanise, para shtatzanise dhe ne periudhen para dhurimit te organeve. Per te implementuar te gjitha zhvillimet ne Shqiperi, ne 2014 eshte formuar “ Pentagene Genetic Diagnostics”. Kompania Pentagene eshte laboratori i pare i vetem ne Shqiperi. Te gjitha testet gjenetike qe behen ne laboratorin tone ne Tirane kryhen sipas standarteve nderkombetare.

Çfarë bëjmë ne

Pentagene Genetic Diagnostics

PANAROMA TEST

Me mostrën e gjakut e marrë nga krahu i nënës, mund të zbulohet nëse foshnja ka, në radhë të parë Trisominë 21 (Sindromën Down). Në mënyrë opsionale, nëse është e nevojshme, sëmundje të tjera të rralla...

Me shumë

Stem Cell Storage

Stem cells start off as unspecialised cells but given the right chemical and genetic signals can divide to form more specialised cells of different size, shape and function , eventually giving rise to highly...

Me shumë
  • Natera
  • İstinye University
  • DDC
  • Sophia
  • Panaroma
  • Smart Cells

Lajmet e fundit dhe artikujt

Sëmundja e Koronavirus 2019

Sëmundja e Koronavirus 2019

Koronaviruset janë një familje e viruseve që shkaktojnë sëmundje si i ftohti i zakonshëm, sindroma e rëndë akute respiratore (SARS) dhe sindromën respiratore...

Me shumë
Whole Exome and Genome Sequencing (WES)

Whole Exome and Genome Sequencing (WES)

After the introduction of Next Generation Sequencing (NGS) devices in the diagnosis of genetic diseases, the method of analysis called “whole exom sequencing Sek was adapted and developed for these...

Me shumë
European Commission - Lung Card Rise Project

European Commission - Lung Card Rise Project

Our Center; In 2016, was involved in the project) Lung Card Rise Project R which is supported by Horizon 2020 which is the biggest research and innovation program of the European Union.Because of its...

Me shumë