Loading...

Testimi i Gjakut Ndaj Alergjisë (Makroarray)

Testimi i Gjakut Ndaj Alergjisë (Makroarray)

Pse të Testoheni?

Për të ndihmuar në diagnostikimin e alergjive; ndonjëherë për të monitoruar efektivitetin e trajtimit të imunoterapisë (ulje të përgjigjes imunitare)

Kur të testoheni?

Kur keni simptoma të tilla si urtikarie, pezmatim i lëkurës, bllokime të rrugëve të frymëmarrjes, kruajtje dhe skuqje të syve, astmë ose dhimbje barku për të cilin mjeku juaj i kujdesit shëndetësor dyshon se mund të shkaktohet nga një alergji.

Kërkohet kampioni?

Një mostër gjaku e tërhequr nga një venë në krah

Cilët alergene mund të testohen?

 • Polen i barit
 • Poleni i pemëve
 • Poleni i barërave të këqija
 • Alergjia ndaj kafshëve të shtëpisë (qimet dhe lekura)
 • Merimangat dhe buburrecat
 • Myku dhe majatë
 • Helmet e insekteve
 • Drithërat dhe farat
 • Veza dhe qumështi
 • Frutat
 • Bishtajoret dhe arrat
 • Ushqimet e detit
 • Mishrat
 • Erëzat
 • Perimet
Kontakto nje Specialist